onsdag 23 juni 2010

dag 2

tack stockholm! Tack malmö! Tack andy!

måndag 21 juni 2010

På väg



Imorgon bär det av mot nya äventyr. the Bombettes, även kallade Grupphemmet Solstrålen, firar åter sommar tillsammans. Årets resa tar oss genom Sverige, via Köpenhamn in i Tyskland. Det blir nya spelställen, nya bekantskaper, tidigare besökta spelställen och många kära återseenden med underbara människor. Vi åker till Tyskland för att hämta tillbaka tidigare förlorade värdigheter, återerövrar titeln som Punk-pingis-proffs, avnjuter turnédieten honungsvatten och whiskey och skapar mer sleaze.
Håll koll på oss:

22/6 Kafé 44 / Stockholm
24/6 Köpenhamn
25/6 Affenclub / Kleinmachnow
26/6 White Trash Fast Food / Berlin
28/6 Hafenklang / Hamburg
30/6 Sinnet / Göteborg

Vi lovar inte att blogga, det brukar bara gå åt skogen. Men vi ska göra vårt bästa.

tisdag 8 juni 2010

Sommar sommar sommar

Först av allt, stort tack till Täfteåfestivalen. Det var kallt, det var fuktigt men det var samtidigt hett så hett. Vi hade otroligt roligt!


Sommarturnén börjar ta form och vi är laddade. Kärt återbesök i underbara (och mäktiga) Hamburg. Nya intryck och galenskap i Berlin på ett spelställe som också tillhandahåller en "Smoking Cinema". Den ska vi inte testa, men kika in bakom gardinerna har väl ingen dött av....Stället heter White Trash Fast Food och av bilderna att döma verkar det vara en hel del känt folk som tagit scenen i besittning. Peppar på ledig dag i Berlin också. För en gång skull hinner vi kanske se mer än spelstället och mörka bakgator. Underbart.

På väg ner gör vi ett kortare stopp i huvudstaden. Bullar, gubbar och kanske folköl på Kafé 44. Inte att förglömma Köpenhamn. I år (eller vad säger ni tjejer) skippar vi den utlovade efterfesten.

Åka bombettes-bil är det bästa som finns. Bara så ni vet.