fredag 27 november 2009

Helgen v. 48


Vi spelade på Scharren helgen v. 48 förra året också.
Då hade vi eminent publik - självaste Peter Jöback. Det var en galen kväll som blev en galen helg. En helg som åtminstone jag och Ellen aldrig kommer att glömma.

Bjussar du på en repris ikväll Scharren?
Go go go.

söndag 22 november 2009

Ordningen tillbaka



Efter allt för många veckor utan repa är vi back on track!
Nu peppar vi inför spelningen på scarren på fredag, vi och Masshysteri spelar då!
Det kommer att bli great så pallra er dit!

torsdag 12 november 2009

Plingeling!

Staffan Ling levererade den mest nonchalanta och oinspirerande beskrivningen av oss under ett stort event tidigare ikväll. Tack för det. Det kommer en låt.

Vi säger bara; katten, musen - tack för några tusen.

fredag 6 november 2009

Insikt.

Vaknade i morse med världens träningsvärk i magmusklerna....Vad händer, tänkte jag..... Jag har ju inte tränat sedan i måndags. Aha, insåg jag efter en stund eller två. Jag är inte så dum som jag ser ut - nåt gör jag rätt. Vad jag än kan tro så sjunger jag faktiskt från magen. Wow. Impad av mig själv - om man nu får vara det.
Heja jag!

/e

torsdag 5 november 2009

3 down 9 to go

Har lagt sång idag. Det var på tiden. Alltid lika nervöst att kliva in i studion och hitta den rätta känslan, hålla den rätta tonen och göra om - göra rätt. Tre låtar hann vi med idag, sen var rösten trött. Inte så konstigt egentligen, Jag sjöng konstant i tre timmar. Klart mer än en Bombettes-spelning, hehe. Vi som tycker vi spelar ett långt set om vi närmar oss en timme. I morgon måste jag dock utmana mig själv. Två av låtarna har en tonart bortom denna värld. Jag är peppad!

/e